Airco

Airco

BaHoTech is een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van airco-installaties.

Met meer dan 6 jaar ervaring en duizenden succesvolle installaties op onze naam, kunt u erop vertrouwen dat wij de juiste kennis en vaardigheden in huis hebben om uw airco-project tot een succes te maken.
Airco

Airco

Wij werken uitsluitend met A-merken van hoge kwaliteit en garanderen een uitstekende service en klantenservice, zoals blijkt uit onze vele positieve reviews en getuigenissen.

Bij BaHoTech kunt u rekenen op een vakkundige installatie en professioneel advies voor uw airconditioningsysteem.

Een goed airconditioningsysteem is essentieel voor comfort en welzijn in uw woning of bedrijfspand. Het zorgt voor een aangename binnentemperatuur tijdens warme zomerdagen en helpt bij het reguleren van de luchtvochtigheid. 

Daarnaast kan een efficiënt airconditioningsysteem bijdragen aan een betere luchtkwaliteit en het voorkomen van gezondheidsproblemen.
Airco

Soorten airconditioningsystemen

a. Split airconditioning

Split airconditioning is een populaire keuze voor zowel woningen als bedrijfspanden. Dit systeem bestaat uit een binnen- en buitenunit die met elkaar verbonden zijn via leidingen.

De binnenunit zorgt voor de koeling of verwarming van de ruimte, terwijl de buitenunit de warmte afvoert of opneemt. Split airconditioners zijn energiezuinig, stil en gemakkelijk te installeren.

b. Multi-split airconditioning

Multi-split airconditioning is een uitbreiding op het split airconditioningssysteem. Het bestaat uit meerdere binnenunits die allemaal verbonden zijn met één buitenunit. Dit maakt het mogelijk om meerdere kamers tegelijkertijd te koelen of te verwarmen met één enkel systeem.

Multi-split systemen zijn geschikt voor grotere woningen en bedrijfspanden waar meer dan één ruimte geklimatiseerd moet worden.

c. VRF/VRV systemen

VRF (Variable Refrigerant Flow) of VRV (Variable Refrigerant Volume) systemen zijn geavanceerde airconditioningsoplossingen die zich kenmerken door hun flexibiliteit en energiezuinigheid. Deze systemen kunnen gelijktijdig koelen en verwarmen in verschillende zones, wat ze ideaal maakt voor grotere gebouwen met wisselende koel- en verwarmingsbehoeften.

VRF/VRV systemen zijn complexer dan split- en multi-split systemen en vereisen gespecialiseerde kennis voor installatie en onderhoud.

d. Centrale airconditioning

Centrale airconditioning is een systeem dat ontworpen is om een geheel gebouw, zoals een kantoorpand of een groot wooncomplex, te koelen en/of te verwarmen. Het bestaat uit een centrale koel- of verwarmingsunit die verbonden is met een netwerk van luchtkanalen en ventilatieopeningen.

Centrale airconditioning zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling en is een efficiënte oplossing voor het klimatiseren van grote ruimtes.

Merken en kwaliteit van airconditioningsystemen bij BaHoTech

Bij BaHoTech werken we uitsluitend met dé toonaangevende leverancier in de airconditioningindustrie, nl. Panasonic. Dit garandeert dat u profiteert van de nieuwste technologieën en de hoogste kwaliteit airconditioningsystemen op de markt.

Bovendien worden onze installateurs en technici continu bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de branche. Zo kunnen wij de beste kwaliteit en service bieden aan onze klanten.

Energiezuinige airco-oplossingen

a. Inverter-technologie en energiebesparing

Bij BaHoTech streven we ernaar om energiezuinige airco-oplossingen aan te bieden die zowel het milieu als uw portemonnee ten goede komen. De airconditioningsystemen die wij installeren, zijn uitgerust met geavanceerde inverter-technologie

Deze technologie zorgt ervoor dat de airco zich automatisch aanpast aan de koel- of verwarmingsbehoeften van de ruimte, waardoor het energieverbruik aanzienlijk wordt verminderd. Hierdoor bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een lagere CO2-uitstoot.

b. Milieuvriendelijke koelmiddelen

Naast energiezuinige technologieën zetten wij ons in voor het gebruik van milieuvriendelijke koelmiddelen in onze airconditioningsystemen. Deze koelmiddelen hebben een lagere impact op het milieu en dragen niet bij aan het broeikaseffect.

Door te kiezen voor een airco-installatie van BaHoTech, investeert u niet alleen in uw eigen comfort, maar draagt u ook bij aan een duurzamere toekomst voor onze planeet.

Altijd een gratis offerte!

Wij bieden gratis offertegratis offerte service en altijd advies op maat van een expert.

Ons team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor uw project. Bij BaHoTech werken we graag samen aan een duurzame toekomst.

Airco
 • Wat zijn de kosten van een airco-installatie?

  De kosten van een airco-installatie kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type airconditioning, de grootte van de ruimte die gekoeld moet worden, en de installatiekosten.

  Gemiddeld liggen de kosten voor een eenvoudige split airco-installatie tussen de €1.500 en €3.500, inclusief installatie.

  Voor complexere systemen, zoals multi-split of VRF/VRV, kunnen de kosten hoger uitvallen.

  Het is altijd aan te raden om een offerte op maat aan te vragen om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten voor uw specifieke situatie.

 • Is mijn woning geschikt voor airconditioning?

  De meeste woningen zijn geschikt voor airconditioning, maar er zijn enkele factoren waarmee u rekening moet houden. Denk hierbij aan de isolatie van uw woning en de beschikbare ruimte voor de binnen- en buitenunits.

  Onze experts kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw woning en eventuele aanpassingen die nodig zijn om een airco-installatie mogelijk te maken.

 • Hoeveel onderhoud vereist een airco-systeem?

  Het onderhoud van een airco-systeem is over het algemeen vrij eenvoudig en niet tijdrovend.

  Het wordt aanbevolen om de filters van de binnenunit elke drie maanden te reinigen of te vervangen.

  Daarnaast is het verstandig om jaarlijks een professionele onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, waarbij het systeem gecontroleerd en gereinigd wordt en het koelmiddel indien nodig wordt bijgevuld.

 • Hoe lang gaat een airco mee?

  De levensduur van een airconditioningsysteem varieert, maar de meeste systemen gaan ongeveer 10 tot 15 jaar mee. Dit hangt af van het merk, type, kwaliteit en onderhoud van het systeem.

  Goed onderhoud en regelmatige controles kunnen de levensduur van uw airco aanzienlijk verlengen.

 • Hoe energiezuinig zijn airconditioningsystemen?

  De energiezuinigheid van airconditioningsystemen is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Moderne airco's zijn uitgerust met inverter-technologie, die ervoor zorgt dat de airco zich automatisch aanpast aan de koel- of verwarmingsbehoeften van de ruimte, waardoor het energieverbruik aanzienlijk wordt verminderd.

  Het energielabel op de airconditioner geeft u een indicatie van de energiezuinigheid van het systeem.

  De meeste moderne airco's hebben een energielabel A of hoger, wat betekent dat ze zeer energiezuinig zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden
die wij u kunnen bieden?

Airco
Airco
Airco
Airco
Airco
Airco
Airco
Airco
Airco
Airco
© BahoTech, Alle rechten voorbehouden • RegioWebsites.be
× Spreek een expert