Laadpalen

Laadpalen

BaHoTech is uw betrouwbare en deskundige partner op het gebied van laadpaalinstallaties.

Met meer dan 7 jaar ervaring en duizenden succesvolle projecten op onze naam, zijn we trots op onze kennis en expertise in het realiseren van laadpaaloplossingen.
Laadpalen

Laadpalen

Bij Bahotech streven we ernaar om voorop te lopen in de transitie naar duurzame energie en slimme technologie. Daarom zijn we verheugd om onze geavanceerde laadoplossingen van topmerken als Easee, Charge Amps, en SolarEdge te presenteren.

Deze systemen zijn niet alleen ontworpen om aan de hedendaagse behoeften van elektrisch vervoer te voldoen, maar ook om de integratie met duurzame energiebronnen te vergemakkelijken. Denk hierbij aan de integratie met zonnepanelen, batterijen en warmtepompen.
Laadpalen

Ontdek de Toekomst van Slim Laden met Bahotech

Slim Laden: Onze laadpalen bieden slimme laadcapaciteiten, waardoor ze de oplaadsessies kunnen optimaliseren op basis van uw behoeften en de beschikbaarheid van energie. Dit houdt in dat ze kunnen laden tijdens daluren om kosten te besparen of wanneer uw energieverbruik thuis lager is, waardoor de efficiëntie van uw energieverbruik verbetert.

Load Balancing: Een essentieel onderdeel van onze laadoplossingen is de load balancing-technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat de energieverdeling tussen uw voertuig en uw huis optimaal is. Het beschermt uw netwerk tegen overbelasting door het laadvermogen automatisch aan te passen, wat zorgt voor een veilige en efficiënte laadervaring.

Laden met Directe Zonne-energie: De laadpalen van SolarEdge maken het mogelijk om uw elektrische voertuig rechtstreeks met zonne-energie te laden. Dit betekent dat u kunt profiteren van de energie die uw zonnepanelen opwekken, wat bijdraagt aan een lagere CO2-voetafdruk en een hogere zelfvoorziening in energie.

Met Bahotech kiest u voor toekomstbestendige laadoplossingen die niet alleen bijdragen aan een duurzamere wereld, maar ook aan een efficiënter en kostenbesparend energiegebruik. 

Benieuwd naar de mogelijkheden
die wij u kunnen bieden?

Laadpalen
Laadpalen
Laadpalen
Laadpalen
Laadpalen
Laadpalen
Laadpalen
© BahoTech, Alle rechten voorbehouden • RegioWebsites.be
× Spreek een expert