Over ons

Over ons

BaHoTech is al meer dan 6 jaar actief in de sector van klimatisatie en hernieuwbare energie.

We hebben meer dan 1000 succesvolle installaties uitgevoerd en hebben hierbij een schat aan deskundigheid en ervaring opgebouwd.
Over ons

Kies voor kennis & vakmanschap

Als u kiest voor BaHoTech, kunt u rekenen op onze deskundige kennis en vakmanschap bij elke stap van het project.

Wij hechten veel belang aan kwaliteit en werken daarom alleen met A-merken. Zo kunnen wij u de beste oplossingen op de markt aanbieden en bent u verzekerd van een duurzame en efficiënte installatie.
Over ons
Over ons

Uitstekende service resulteert in positieve Google reviews

Bij BaHoTech staat service hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en hun verwachtingen te overtreffen. Onze uitstekende service wordt weerspiegeld in onze positieve reviews. 

Wij zijn er trots op dat we altijd met de glimlach voor u klaar staan en onze klanten ondersteunen met hun vragen en problemen, zowel voor als na de installatie.

BaHoTech streeft naar duurzaamheid en energiebesparing. Wij geloven dat we een verantwoordelijkheid hebben om bij te dragen aan een beter milieu en daarom bieden wij oplossingen die bijdragen aan verminderde CO2-uitstoot

Door te kiezen voor BaHoTech, kiest u voor een ecologische en energiebesparende aanpak.

Altijd een gratis offerte!

Wij bieden gratis offerte service en altijd advies op maat van een expert.

Ons team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor uw project. Bij BaHoTech werken we graag samen aan een duurzame toekomst.

Over ons
 • Hebben jullie een showroom?

  Wij beschikken momenteel nog niet over een showroom. Alle informatie over ons, onze werkwijze en onze producten kan u online op onze website terugvinden.

  Tevens kan hier onze realisaties zien en kan u meteen in contact komen met ons via live Whatsapp chat.

 • Wat zijn jullie voordelen?

  1. Bij BaHoTech hechten wij veel belang aan transparantie en open communicatie. Wij informeren u tijdig en duidelijk over de voortgang van het project en staan altijd open voor uw vragen en opmerkingen.

  2. Onze installaties zijn niet alleen energiebesparend, maar ook onderhoudsvriendelijk en betrouwbaar. Zo heeft u jarenlang geen omkijken naar uw installatie en kunt u genieten van een optimaal comfort in uw bedrijfspand.

  3. Wij zijn een gecertificeerd installateur en werken volgens de hoogste normen en standaarden. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw installatie veilig en betrouwbaar is en voldoet aan alle wettelijke vereisten.

 • Hoe kunnen jullie zo scherp geprijsd zijn?

  De producten die wij aanbieden importeren wij direct uit de fabriek. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van tussenpersonen, en dit resulteert in scherpere prijzen voor onze klanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden
die wij u kunnen bieden?

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
© BahoTech, Alle rechten voorbehouden • RegioWebsites.be
× Spreek een expert